Stella BEST IN SHOW!!

Stella's nye plads

Stella BIS2 junior!

Stella, BIS Hvalp & BEST IN SHOW SUPREME (8 måneder gammel!!!)

bølle-tøser

Stella og hendes første rosette!

 
NYHEDER 2013

20 NOVEMBER 2013

Vi har været til øjenlysning med Stella og Joey. Resultaterne står på deres egne sider.

27 OKTOBER 2013

Så blev hjemmesiden langt om længe opdateret. Ikke altid nemt at finde tiden i disse dage grundt stand forberedelse til Herning, som jo er LIGE OM LIDT! Der er langt en del resultater på siden fra udstillinger i ind og udland, men med facebook så er de opdateringer jo kun gammelt-nyt.

27 AUGUST 2013

Pyyyh det har været rigtig syltetid her på hjemmesiden, men NU blev tiden fundet til at lave nogle opdateringer!

Der er jo sket rigtig meget siden sidst, en del udstillinger i både indland og udland. Jeg vil fremhæve to ture til Tyskland som jeg havde sammen med mine skønne venner, Annika og Rasmus. Turene gik henholdsvis til Dresden og Oldenburg og begge ture var meget indbringene for mine to tøser. Den gamle tøs Freya blev BIM i Dresden, hvilket kom noget uventet for mig da vi havde HÅRD konkurrence i championklassen. Stella blev BIR junior og fik junior cert. I storering blev vi også BIG2 junior. Ugen efter stod den så på tur til Oldenburg, jeg havde ved en fejl sat Freya i Æresklasse, så der gik bedømmelsen hurtigt da den klasse åbenbart er udgået i Tyskland - så blev jeg SÅ klog. Stella blev begge dage BIR junior med junior cert begge dage og dermed NY TYSK JUNIOR CHAMPION!!!! Den første dag blev vi shortlistet i junior BIS men om søndagen gjorde den bette pige mig STOLT og blev BIS 2 junior ud af ikke mindre end 141 juniorer!!! Det var HELT vildt!!!!

Så har mor og jeg også været en tur til Belgien hvor Stella blev BIM fik junior cert og shortlistet i junior BIS. Freya blev 2.bedste tæve og fik CAC. Joey blev BIR veteran med veteran CAC og sidst men ikke mindst BIS 3 Veteran!!!

Derudover har jeg tilbragt ikke mindre end 9 weekender i træk her i sommer på at have stand rundt omkring her i Danmark. Det har jeg virkelig nydt og hvor er det hyggeligt at komme rundt i de forskellige klubber!

15 APRIL 2013

Vi har været på skue i Christiansfeld og Stella gjorde det igen. Min lille pige blev BEST IN SHOW JUNIOR og til sidst også BEST IN SHOW!!!!
 

Vi har været på skue i Christiansfeld og Stella gjorde det igen. Min lille pige blev BEST IN SHOW JUNIOR og til sidst også BEST IN SHOW!!!!
 

20 MARTS 2013

Stemningsbillede - der er kommet noget i havens krukker!

15 MARTS 2013

Vi har været afsted på skue i Brædstrup. Stella havde sin debut i juniorklasse og blev simpelthen BIR og BIR junior!! og til slut også BIS2 junior ud af 25 junior på dagen! Jeg er super stolt af min lille pige!
Stellas egen side er også opdateret med lidt nye billeder.

9 FEBRUAR 2013

Vi har været afsted på international udstilling i Fredericia, begge tøser var tilmeldt denne gang!

Stella var ikke glad for lyden inde i messehallen og tæpperne synes hun godt nok ikke var sjove, så der var lidt at arbejde på idag. Så jeg er super glad for hendes resultat, som var 2.vinder i Hvalpeklassen!

Så skulle Freya nættes lidt, vi have championklassen for os selv i dag, så vi var ligesom sikre på at vinde klassen ;).. dog kan man jo aldrig vide med hvor meget! og om vi fik et CK. Det gjorde Freya og hurtigt ind i Bedste tæve derefter. 4 blev valgt ud, og jeg blev SÅ glad over at vi var blandt dem! nr. 4 blev placeret, derefter nr. 3, så nr. 2. og så sagde dommeren nr. 1 til Freya og jeg.... WAUW WAUW WAUW!!!! Freya blev bedste tæve og til slut BIM! Jeg kunne IKKE være mere stolt over hende fordi det er bestemt ikke noget jeg har prøvet ofte herhjemme. Sidst var i Hillerød i 2008!!!!
 

27 JANUAR 2013

Vi har været på skue i Nykøbing Mors og SIKKE en dag vi havde!!!!! Stella og Joey var tilmeldt, og Freya var med som hygge.

Race-autoriserede Rony Doedijns fra Holland gav Stella den mest fantastiske kritik - og jeg vil lige understrege at jeg ikke har redigeret i teksten, den er skrevet direkte af!

Beautiful young bitch of 8 month old with a gorgeous outline, lovely top and underline, beautiful head profile and expression, very smiling expression, beautiful eye shape, dark eyes, correct in front and rear angulation, well devoloped body for age, typical texture of coat, nice colour, very easy mover, very well presented

Stella blev BIR Hvalp og Joey blev BIR champ, så de skulle begge videre til store-ring senere. Tiden går stærkt når man er i godt selskab og det blev tid til at Stella skulle ind i BIS hvalp. Der var 16 hvalpe og Stella blev valgt ud blandt de 4 bedste! Til sidst stod jeg og Stella samt Hanne og Jussi (tibetansk spaniel) og Stella trak det længste strå og blev denne gang BEST IN SHOW HVALP !!!! weeeeee
Så gik det stærkt og Joey skulle lige puffes lidt op igen og så ind i BIS champ. Desværre blev det ikke til noget her.

MEN dagen var jo IKKE færdig endnu, da Stella skulle ind ENDNU engang, hvor dagens bedste hund skal findes ud fra BIS baby, BIS hvalp, BIS junior, BIS mellem, BIS åben, BIS champ og BIS veteran. Så 7 hunde i BIS finalen! Her priste jeg mig glad over hendes MEGA energi, for hun var stadig i hopla!
Der skulle endnu engang løbes lidt, og så begyndte placeringen fra nr. 7 ellers og så derned af! Til sidst stod vi to tilbage og så skulle der ellers løbes endnu engang, hvorpå dommeren gik mig i møde med den RØDE rosette!!! WAUW!!!! Stella gik HELE vejen og blev simpelthen DAGENS BEDSTE HUND ud af ALLE tilmeldte!!!!!!!!!

TUSIND tak for en rigtig hyggelig dag til Erik & Annette og Annika & Rasmus.

 

20 JANUAR 2013

Og så kom sneen alligevel igen! Dog kan vi ikke nyde den helt på samme måde som sidst hvor ALLE 3 er ude i sneen på samme tid. Stella er nemlig kommet i løbetid, så det bliver delt lidt op. Dog går det fint som det plejer, og Joey er jo bare SÅ sød! Han ynker lidt og fløjter efter Stella, men ellers mærker vi ikke meget.

Lige et billede af de to tøser i haven og et nyt billede på Stellas egen side.
 

5 JANUAR 2013

Så gik året 2013 igang, og hvilken bedre måde end et super hyggeligt skue!! og så nærmest i vores baghave! - nemlig Aarhus! Fantastisk kun at have 20 min. kørsel til en forandring!!

Vi havde fået dommerskifte - men jeg klager IKKE da Stella gik hen og blev Res. Best in Show Hvalp! og hun dermed fik sin første rosette...jubiiiiiii!

Tusind tak for en fantastisk hyggelig dag i venners selskab.. SÅ kan det ikke blive meget bedre! 

KENNEL ACAIZA | Malene Bjerregaard | Harager 1 | DK-6640 Lunderskov | E-mail: malene.showleads@gmail.com | tlf. 23 86 83 74
Lav din egen hjemmeside med mono.net